Medlemskap

Habo Modellflygklubb hälsar dig varmt välkommen till en givande och roande hobby. Klubben i Habo bildades under 2001 efter att ha haft sin verksamhet under namnet RC Kamikaze. Vi är anslutna till SMFF, Sveriges Modellflygförbund. Inom klubben har vi så väl nybörjare, söndagsflygare, tävlingsflygare och erfarna flygare.


Vad ingår?

I medlemsavgiften ingår nyttjande av Habo Modellflygklubbs flygfält, enligt fältreglerna, samt anslutning till Sveriges Modellflygförbund (SMFF). Anslutningen till SMFF ger både klubben och dig flera fördelar som modellflygare bl.a. får du en av Sveriges bästa modellflygtidningar –  Modellflygnytt (MFN) 6 nr per år.

SMFF ger dig goda möjligheter att utvecklas som modellflygare genom en stor mängd aktiviteter och arrangemang. Anslutningen är dessutom ett måste om du skall deltaga i sanktionerade tävlingar nationellt och internationellt. Det är viktigt att ni läser våra stadgar innan ni vill bli medlem.

Vilka försäkringar som ingår i medlemskapet kan du läsa om på SMFF:s webbplats.


Medlemsavgift

Junior 470:- Inkl. SMFF
Senior 750:- Fr.o.m. det året man fyller 20 år. (inkl. SMFF)
Familj 800:- Familjer (inkl. SMFF)
Gästmedlem 330:- Medlem i SMFF genom annan klubb.
Stödmedlem 200:- Flyger ej, inget SMFF-medlemskap och ingen MFN.

Medlemsavgiften skall sättas in på bankgiro nr 5378-6307

Glöm ej att tydligt uppge de personuppgifter som vi behöver för att kunna identifiera inbetalningen. Medlemsavgiften skall vara betald senast den 28 februari för befintliga medlemmar, annars tillkommer en “straffavgift” på 50 kr/månad enligt årsmötesbeslut.